Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 18.09.2023 08:50
Кількість переглядів: 67

Фото без описуЯкщо на час звернення за призначенням житлової субсидії людина є непрацюючим пенсіонером, який в останньому місяці періоду, за який враховуються доходи (два квартали, що передують місяцю, попередньому до місяця звернення) не мав інших доходів, крім пенсії, середньомісячний сукупний дохід розраховується відповідно до пункту 37 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848.

Зокрема, у разі призначення житлової субсидії з початку опалювального сезону доходи у вигляді пенсії враховуються в розмірі нарахованої пенсії за серпень поточного року. Якщо ж житлова субсидія призначається не з початку опалювального сезону, то враховується розмір нарахованої пенсії за місяць, що передує місяцю, попередньому до місяця, з якого призначається житлова субсидія.

Оскільки на серпень ви ще не отримували пенсію, то щоб для призначення житлової субсидії було враховано пенсійну виплату за вересень, за призначенням житлової субсидії доцільно звернутися в листопаді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора