Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ РЯТІВНИКА ПРАЦІВНИКИ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ РАЙОНУ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 15.09.2023 14:17
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Сьогодні, напередодні Дня рятівника, начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв взяв участь в урочистостях та привітав працівників служби цивільного захисту району з професійним святом.

Почесні грамоти районної військової адміністрації та подарунки — це лише невеликий вияв вдячності професіоналам, які вдень і вночі стоять на сторожі нашого спокою.

— Професія рятівника завжди мала особливу вагу у суспільстві, тепер же, в час збройної агресії, коли українська земля охоплена пожежами й щодня зазнає руйнувань, рятівники поряд із Збройними Силами України стоять єдиним фронтом на захисті її незалежності та безпеки громадян, — зазначив Олександр Вячеславович. — Дякую нашій незламній службі цивільного захисту за нелегку, але таку необхідну роботу. Впевнений, що настане день, коли рятівники виїжджатимуть на виклики, не пов’язані із вибухами й руйнуваннями, що спричинені ворогом. І сьогодні вони роблять все можливе й неможливе, щоб цей день настав якомога швидше.

Вічна пам’ять  тим, хто віддав найдорожче — своє життя, захищаючи мирне населення від наслідків надзвичайних ситуацій різного характеру. Це найбільший подвиг — пожертвувати усім за тих, кого навіть не знаєш, але чиє життя для тебе дорожче, ніж власне.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора