Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ТРЬОХ ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ ІЗ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНАМИ "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ (ПОСМЕРТНО)

Дата: 28.07.2023 15:26
Кількість переглядів: 314

Відповідно до Указів Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі трьох полеглих захисників із Кам’янець-Подільського району удостоєно орденів «За мужність» ІІІ ступеня.

Відзнаками нагороджено солдата Бубельцова Максима Юрійовича (посмертно), солдата Кашлея Сергія Володимировича (посмертно) та старшого сержанта Грошова Сергія Леонідовича (посмертно). Ордени рідним воїнів сьогодні вручили начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв та тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кам’янець-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Ігор Павлов.

- Символічно, що Ви отримали ці високі відзнаки в День Української Державності, адже Ваші рідні віддали свої життя саме за те, щоб Україна й надалі залишалася вільною нескореною суверенною державою, — відзначив Олександр Вячеславович, звертаючись до родин полеглих Героїв. — Ми розділяємо в Вами гіркоту втрати. Бо це біль не лише Ваших родин, це біль для громади, для нашого району та всієї України. І найбільшим виявом вдячності за героїзм і жертовність загиблих воїнів є наша беззаперечна перемога над ворогом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора