Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УКРАЇНА ПЕРЕМОГИ БУДЕ КРАЇНОЮ, ГІДНОЮ СВОЇХ ГЕРОЇВ — ВИСТУП ПРЕЗИДЕНТА НА ПЛЕНАРНОМУ ЗАСІДАННІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ З НАГОДИ 27-Ї РІЧНИЦІ УХВАЛЕННЯ КОНСТИТУЦІЇ

Дата: 29.06.2023 08:34
Кількість переглядів: 137

Фото без описуСлава Україні!

З цими словами – «Слава Україні!» – наші мужні герої, мужні українці на передовій дивляться в очі ворогу – гідно, впевнено, вперто. Захищають життя для України. Віддають своє життя заради України.

Завдяки цим словам увесь світ чує й знає, що тут, у Європі, на східному фланзі нашого континенту постав глобальний центр сміливості, який ніколи не дозволить зруйнувати свободу – і нашу власну, і наших союзників та партнерів.

І це честь – говорити ці слова: «Слава Україні!»

Це честь – бути українцями. Це честь – здобувати славу для України. І це честь, яка зобов’язує. Зобов’язує перемогти та збудувати Україну перемоги. Слава Україні!

І ми це зробимо! Обов’язково. Всі разом! Кожен і кожна, хто воює й працює заради нашої держави, заради наших людей. Ми це зробимо! Мільйони українців і українок – сучасні покоління нашого народу, яких історія благословила можливістю реалізувати мрії українських героїв різних часів, котрі боролися за свободу й незалежність для України та за справедливість для всіх нас, для всіх українців.

Все зараз у наших руках, і Україна буде державою-переможницею!

Повний текст звернення читайте за посиланням https://www.adm-km.gov.ua/?p=126629 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора