Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАВЧАЙСЯ ЗІ СЛУЖБОЮ ЗАЙНЯТОСТІ!

Дата: 28.06.2023 13:02
Кількість переглядів: 59

Фото без описуПрофесійне навчання та надання ваучерів

Якщо роботи за вашим фахом не знайшлося, служба зайнятості пропонує пройти професійне навчання за професіями, які затребувані на ринку праці, з подальшим працевлаштуванням.

Орієнтовний Графік комплектування груп для професійного навчання зареєстрованих безробітних у навчальних закладах на липень 2023 року.

Громадяни, які мають професійно-технічну  чи  вищу освіту, не зареєстровані у службі зайнятості як безробітні, можуть отримати від служби зайнятості ваучер на навчання та підвищити свій професійний рівень.

 

Відкрита школа онлайн комунікацій Хмельницької ОСЗ.

Бажаєте  дізнатися детальніше про фінансову підтримку по програмі «єРобота»: «Грант на власну справу», «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»; про сучасні технології  пошуку роботи та джерела інформації про вакансії; оволодіти навичками підготовки до співбесіди та прийомами самопрезентації? Станьте учасником вебінарів!

Графік проведення заходів у Відкритій школі онлайн комунікацій Хмельницької обласної служби зайнятості на липень 2023 року.

 

Запрошуємо на семінари, тренінги та групові консультації  організовані службою зайнятості з 03 по 07 липня 2023 року!

На заходах ви ознайомитесь з послугами, які надає служба зайнятості, локальним ринком праці та актуальними професіями; отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи та консультування щодо працевлаштування. Фахівці нададуть поради як скласти резюме, ознайомлять з етапами і прийомами самопрезентації, шляхами проходження співбесіди у роботодавця та іншу корисну інформацію, яка допоможе якнайшвидше повернутися до трудової діяльності.

Графік запланованих заходів у центрах зайнятості та філіях Хмельницького ОЦЗ з 03 по 07 липня 2023 року.

Усі послуги служба зайнятості надає БЕЗКОШТОВНО.

Консультації: (096)045-60-10, (093)027-05-11. 

Телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора