Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРАЦЮЙ ТА НАВЧАЙСЯ ЗАВДЯКИ ВАУЧЕРУ

Дата: 16.06.2023 08:58
Кількість переглядів: 86

Фото без описуХмельницька обласна служба зайнятості пропонує громадянам безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію.  Ваучер на навчання - документ встановленого зразка, який видається деяким категоріям громадян для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.

Обирати місце навчання можна з-поміж професійно-технічних та вищих закладів освіти, підприємств, установ та організацій, які мають ліцензію на провадження такого виду діяльності. На сьогодні завдяки ваучеру можливе навчання за  123 професіями та спеціальностями. Серед них: бетоняр; штукатур; муляр; продавець непродовольчих товарів, продавець продовольчих товарів, молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими; монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; слюсар будівельний; електромонтер з ремонту та обслуговування апаратури та пристроїв зв’язку; дорожній робітник; біотехнології та біоінженерія; гірництво; деревообробні та меблеві технології; дизайн; дошкільна освіта; економіка; енергетичне машинобудування; залізничний транспорт; інформаційні системи та технології; комп’ютерні науки; маркетинг; мікро- та наносистемна техніка; озброєння та військова техніка; тощо.

Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, на сьогодні - це майже 27 тис. грн. Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або фізична особа доплачує різницю самостійно.

Подати документи на отримання ваучера можна онлайн, або прийти у філію Хмельницького обласного центру зайнятості чи її структурний підрозділ.

До відома: з початку року більше 80 осіб з Хмельницької області отримали ваучер на навчання.

Детальніше про послугу читайте на сайті Державної служби зайнятості в рубриці «Ваучер».

Консультації за номером телефону (096)045-60-10, або пишіть нам у телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький».

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Хмельницький обласний центр зайнятості

пров. Шевченка,10

м.Хмельницький, Україна, 29000

                                                                                                                            (093)027-05-11

khm-ocz@kmocz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора