Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ ЄС LIFE

Дата: 04.05.2023 08:35
Кількість переглядів: 102

Фото без опису20 вересня 2022 року Верховна Рада схвалила поданий Президентом України проект Закону № 0167  «Про  ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом про участь України у Програмі ЄС LIFE – Програмі дій з довкілля та клімату».

Програма ЄС LIFE – фінансова підтримка Євросоюзу, яка дозволяє реалізувати проекти  у  напрямках циркуляційної економіки та якості життя, природи та біорізноманіття,  пом’якшення змін клімату, переходу до альтернативних джерел енергії.

Програма розрахована на 2021-2027 роки із загальним бюджетом 5,4 млрд. євро, зокрема на 2023 рік оголошено конкурси на загальний бюджет 611 млн. євро. Проекти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (органи місцевого самоврядування, центральні та територіальні ОВВ, установи державної, комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації) тощо.

Очікуємо активності потенційних учасників Програми в залученні фінансових інструментів ЄС для реалізації  природоохоронних заходів.

Ознайомитись з переліком проектів можна за посиланням                  https:// cutt.ly /r75llHT, або отримати інформацію в обласній військовій адміністрації за тел.. (0382)65-09-79 (Сергій ОНІЩУК).   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора