Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ-УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ — ОДНЕ З НАДВАЖЛИВИХ ДЛЯ НАШОГО СУСПІЛЬСТВА СЬОГОДНІ

Дата: 06.04.2023 14:59
Кількість переглядів: 247

Фото без описуСьогодні заступник голови районної державної адміністрації Юрій Завальнюк  і начальник управління соціального захисту населення Лариса Мартинович взяли участь в нараді з питань соціальної підтримки ветеранів-учасників бойових дій.

Забезпечення усіх прав, інтересів та потреб наших захисників, які повертаються з фронту, є надважливим питанням. І його вирішення лежить не лише в площині соціального захисту, адже повноцінне життя наших героїв сьогодні є індикатором цивілізованості та якісного здорового розвитку суспільства.

Тож у ході зустрічі говорили про чимало аспектів забезпечення всебічної підтримки ветеранів. Зокрема, йшлося про формування ветеранських політик та інструментів їхньої реалізації на регіональному рівні та рівні громад, налагодження співпраці з питань профорієнтації, навчання та працевлаштування ветеранів/ветеранок, учасників Фото без описубойових дій, напрацювання програм для ветеранів з інвалідністю, прийняття програми по оздоровленню/реабілітації, створення центру по роботі з військовослужбовцями та ветеранами на обласному рівні (ветеранський простір), створення відділів/секторів в районних державних адміністраціях по роботі з військовослужбовцями, організація та налагодження відповідної роботи на рівні територіальних громад тощо.

Не залишати наших захисників наодинці зі своїми проблемами - саме так простими словами можна передати основний тезис, що звучав впродовж зібрання.

І це завдання має вирішувати сьогодні для себе кожен громадянин нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора