Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОДЯКИ ЗА НЕЗЛАМНІСТЬ: ПІДПРИЄМСТВА, ЩО ПРОВАДЯТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ, ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ ЗА ВНЕСОК У РОЗВИТОК ВОЛОНТЕРСЬКОГО РУХУ

Дата: 24.02.2023 17:05
Кількість переглядів: 260

Фото без описуУже рік Україна бореться проти російських окупантів. Те, що рік тому було нашим страхом, сьогодні трансформувалося в лють, наш біль став незламністю, а розгубленість — впертою вірою в перемогу.

За цей рік кожен з нас знайшов і зайняв свою нішу в цій боротьбі. Хтось взяв до рук зброю, а хтось розгорнув потужний волонтерський фронт, забезпечуючи усім необхідним чи то Збройні Сили України, чи громадян, які змушені були покинути свої домівки, рятуючись від ворога, чи забезпечуючи необхідними ресурсами інші напрямки, зміцнюючи таким чином обороноздатність країни.

Підприємства Кам’янеччини активно долучилися до цієї боротьби, зробивши та продовжуючи робити свій величезний вклад в розвиток волонтерського руху й зміцнення обороноздатності країни. І ці зусилля не залишилися непомічними.

З нагоди героїчної боротьби українського народу проти повномасштабного вторгнення військ російської федерації окремі підприємства, що провадять свою діяльність на території району, удостоїлися відзнак від Хмельницької обласної військової адміністрації за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки держави, активну благодійну та гуманітарну діяльність.

Сьогодні начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв вручив Подяки за незламність колективам АТ «Подільський цемент» (голова правління Анна Діакова), АТ «Гіпсовик» (директор Володимир Постовий), відокремленого підрозділу товариства зобмеженою відповідальністю «КВС –Україна» (директор Юрій Хамайдюк), ВКФ «Будмонтажсервіс» (директор Олександр Заєць),

Наша сила — в єдності! І лише разом, спрямувавши зусилля на досягнення єдиної мети, можна досягти результату. А мета у нас сьогодні одна на всіх — Перемога й мир на нашій українській землі.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора