Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА АНУР’ЄВА З НАГОДИ РІЧНИЦІ ПОЧАТКУ ВІЙНИ РОСІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

Дата: 23.02.2023 09:36
Кількість переглядів: 275

Фото без опису24 лютого виповнюється 365 днів від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став черговим, найжорстокішим, етапом війни, яка триває вже 9 років.

Своїм рішенням кремль розпочав війну, яка для Європи стала наймасштабнішою після Другої світової. На зміну поняттям «фашизм» і «нацизм» прийшло поняття «рашизм», засноване на ідеях відродження «великої російської імперії» та різкого несприйняття інших національностей, культур і релігій.  

Війна в Україні шокувала світ. Масові розстріли, депортації, моральне й фізичне знущання з мирного населення, знищення культурної та історичної спадщини нашого народу — це все відбувається в Україні в ХХІ столітті.

Свідомо знищити українців як націю, стерти з лиця землі українські міста, перетворити нашу квітучу країну на зруйновану  провінцію  «російської імперії» — ось які цілі ставить перед собою кремль. Але досягти їх окупантам не вдасться. В цьому переконані самі українці, це розуміє увесь цивілізований світ.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, наш народ продемонстрував  приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом. Війна консолідувала українців, нагадала хто ми, звідки походить наше коріння, підняла з глибин генетичної пам’яті незламність і відвагу Київських князів, волелюбність і міць козаків, силу й духовну велич борців за незалежну Україну ХХ століття. І як би не намагався ворог, але йому не вдасться вкрасти нашу історію, зруйнувати нашу культуру та знищити національну гідність.

Ми не єдині у своїй боротьбі. З нами підтримка всього світу. Адже сьогодні Україна бореться не лише за власне майбутнє, а й за майбутнє всього цивілізованого світу. Впевнений, що в цій боротьбі перемога буде за нами, бо протистоїть ворогу не лише наше військо, а увесь український народ. Ми волонтеримо, працюємо в тилу, відновлюємо енергетику, розбираємо завали, ліпимо вареники, в підвалах народжуємо дітей — а це означає, що Україна є і Україна буде, не зважаючи ні на що. Бо з нами — правда.

Слава незламному українському народу!

Слава Україні!

З повагою,

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора