Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА АНУР’ЄВА З НАГОДИ ДНЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2023 09:55
Кількість переглядів: 273

Фото без описуШановні жителі нашого району!

Почуття честі й гідності, відстоювання права на самовизначення й реалізацію національної ідентичності споконвіків були цінностями, що записані в генетичному коді українців. Саме вони лежали в основі подій Революції Гідності 2013-2014 років.

20 лютого, згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року, в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні — учасників Революції Гідності, які загинули, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України. Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у центрі Києва.

Героями Небесної Сотні стали 107 загиблих. Вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були студенти, успішні підприємці, пенсіонери. Найстаршому з них виповнилося 82 роки, а наймолодшому – лише 17. Вони увійшли в історію як приклад патріотизму, незламного духу, нескореності та вірності своїм принципам до кінця.

Тоді, взимку 2013-2014 року, своєю сміливістю, готовністю до самопожертви, єдністю і згуртованістю українці довели, що є нацією, яка варта того, щоб самій обирати своє майбутнє і шлях, яким іти.

І ось уже впродовж дев’яти років ми ціною життя наших найкращих людей продовжуємо відстоювати своє право на майбутнє й далі доводимо світові, що ми незламні, сильні духом, непохитні. Ми є повноправною частиною вільного цивілізованого світу.

Низький уклін Героям Небесної Сотні! Нехай світла пам’ять про їхній подвиг додасть нам сил і наснаги в цей нелегкий час, зміцнить наш дух та віру в краще майбутнє.

Низький уклін всім українським Героям, які сьогодні стіною зі своїх сердець захищають світ від зла.

Вічна пам’ять усім полеглим у бою за Україну!

З повагою,

Олександр АНУР’ЄВ, 

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора