Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ЩОДО ОБГОВОРЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 16.02.2023 08:34
Кількість переглядів: 423

Фото без опису15 лютого під керівництвом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія відбулася онлайн нарада з очільниками районів та головами територіальних громад області щодо обговорення актуальних питань сьогодення. Начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв також взяв участь у нараді.

Розпочалася нарада з обговорення питання щодо створення та функціонування в області Пунктів незламності. Очільник області наголосив, що керівникам на місцях слід продовжувати роботу з додаткового розгортання пунктів незламності та забезпечення їх усім необхідним у випадку повного відключення світла.

Розглядалися також питання безкоштовної заміни лампочок старого зразка на енергозберігаючі LED-лампи, яка відбувається в рамках програми Європейської комісії, анонсованоюї Міністерством економіки України. Нагадаємо, що обміняти лампочки старого зразка на енергозберігаючі можна у відділеннях «Укрпошти».

Серед іншого присутні також обговорили питання щодо використання обладнання Starlink у Пунктах незламності, створення та функціонування інклюзивно-ресурсних центрів, взяття на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 16 років та забезпечення виплати дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які закінчують навчальні заклади та досягли 18 річного віку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора