Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ СЛУЖБОВА НАРАДА ЩОДО ФОРМУВАННЯ СТРІЛЕЦЬКОГО БАТАЛЬЙОНУ

Дата: 07.02.2023 13:27
Кількість переглядів: 462

Фото без описуЗ метою оперативного реагування на загрози національній безпеці держави, відповідно до завдань, визначених Офісом Президента України, та рішення вищого військового керівництва в усіх регіонах продовжується створення стрілецьких батальйонів. Такий підрозділ наразі формується і в Хмельницькій області. 

Сьогодні начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв провів службову нараду з керівниками органів місцевого самоврядування району, на порядок денний якої були винесені питання, пов’язані із формуванням стрілецького батальйону. Під час наради обговорили проведення роз’яснювальної роботи серед населення, визначення планових завдань на оповіщення і відбір військовозобов’язаних та резервістів. 

Фото без описуПринагідно нагадаємо, що стрілецький батальйон формується з патріотично налаштованих та мотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби відповідно до своїх облікових спеціальностей.

Бажаючі служити в батальйоні можуть звертатись в Кам’янець-Подільську районну військову адміністрацію, Кам’янець-Подільський районний  територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, центри зайнятості, центри надання адміністративних послуг і міські, селищні та сільські ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора