Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОДАННЯ ЗАЯВИ ПРО ЗАСТОСУВАННЯ СПРОЩЕНОЇ СИСТЕМИ ЧЕРЕЗ Е-КАБІНЕТ

Дата: 19.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 121

Як при створенні ФОП в Електронному кабінеті заяви про застосування спрощеної системи оподаткування в електронній формі збільшити кількість рядків поля 6 та 8 такої заяви?

Кам'янець-Подільська ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує, що форма заяви про застосування спрощеної системи оподаткування затверджена наказом Міністерства фінансів України від 16.07.2019 № 308 ( далі – Заява).

Електрона форма Заяви за ідентифікатором F0102003 розміщена на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів/Реєстр форм електронних документів.

При створенні в режимі «Введення звітності» Електронного кабінету Заяви в електронній формі таблиця поля 6 «Місце провадження господарської діяльності (індекс, адреса)» та поля 8 «Обрані види діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010» такої Заяви містить лише одну строку. За потреби кількість рядків може бути збільшено, шляхом додавання нової строки у таблиці поля 6 Заяви, яке здійснюється натисненням правої кнопки миші при наведенні курсору на рядок поля 6. Повинна з’явитись панель інструментів редагування рядків, яка дозволяє рядки в таблиці додавати або видаляти.

Аналогічно здійснюється збільшення або зменшення кількості рядків поля 8 Заяви.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора