Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРО РЕЖИМ РОБОТИ ЦЕНТРІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ПІД ЧАС АВАРІЙНИХ ТА ПЛАНОВИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ

Дата: 20.12.2022 09:59
Кількість переглядів: 191

В період дії військового стану в зв’язку з енергетичною кризою, під час аварійних, планових відключень енергопостачання в Центрах обслуговування платників відсутня технічна можливість приймання та реєстрації паперової звітності платників податків.

Звертаємо увагу на можливість подання податкової та іншої звітності в електронному вигляді.

Також пропонуємо подавати звітність завчасно, не залишаючи цю процедуру на граничні терміни подання декларацій.

Нагадуємо про переваги користування безкоштовним електронним сервісом Державної податкової служби України «Електронний кабінет» (ЕК). Сервісом можна скористатись з будь якої точки та у будь-який час, маючи лише доступ до мережі інтернет. Функціонування ЕК дозволяє вирішувати чимало питань в органах ДПС дистанційно, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що в цей складний період є особливо актуальним.

За допомогою цього сервісу можна можна здійснювати листування з органами ДПС в режимі on-line, формувати та надсилати електронні документи, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків та ін., перевіряти стан поданої звітності, вести документообіг та сплачувати податки в мережі інтернет тощо.

Електронний кабінет платника податків працює цілодобово та є захищеним, персоналізованим, безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної податкової служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Вхід до приватної частини «Електронного кабінету» здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua з використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) будь-якого Кваліфікованого надавача електронних послуг.

Для зручності платників податків  в податковій інспекції надається послуга отримання  Електронного цифрового підпису.

Звертатися за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Огієнка 74, каб.116,  тел. +380967682496.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до ДПС за телефоном: 0-800-501-007 (напрямок «0»), або до Кам’янець-Подільської ДПІ  за телефоном 5-07-18..,.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора