Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ, ЩО ПОСТРАЖДАЛО ВІД ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ

Дата: 29.11.2022 14:44
Кількість переглядів: 143

Інформаційний посібник для переселенців містить детальну інформацію про державні послуги та механізми надання допомоги в умовах карантину та воєнного стану.
Щоб створити цей документ, юристи Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» разом з командою IREX у межах програми «Єднання заради дії» проаналізували понад 80 нормативно-правових актів.
Посібник складається з 12 розділів. У ньому йдеться про порядок оформлення соціальних виплат, надання публічних послуг і спеціальних статусів, права дітей, виплати пенсіонерам, житлові питання і багато інших актуальних аспектів сьогодення.

Кому буде корисним цей документ?
Як самим переселенцям, так і представникам громадських організацій чи органів державної влади, що безпосередньо працюють із ВПО — наприклад, фахівцям центрів надання адміністративних послуг або департаментів соціального захисту населення.

Партнерську підтримку в підготовці посібника надали Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерство цифрової трансформації України.

Завантажити посібник можна ТУТ 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора