Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2022 09:39
Кількість переглядів: 191

Фото без описуСьогодні Україна вже увосьме відзначає День Гідності та Свободи. Цей день знаменує своєрідне пробудження української нації, що гордо на весь світ заявила про свої прагнення бути частиною європейської спільноти, жити за принципами демократичного, правового цивілізованого світу.

Революція Гідності стала не просто переломним історичним моментом для України, вона стала подією, яка змінила світ. Гідність і стійкість українців, проявлені упродовж трьох зимових місяців, їхні прагнення справедливості та свободи, були сильнішими за весь насильницький апарат тогочасної злочинної влади. Сильнішою за кийки, кулі, гранати, отруйні гази та потужну машину дискредитації і дезінформації, які надсилала росія, щоб знищити беззбройний протест.

Революція Гідності показала сучасним українцям справжню ціну їхньої свободи. Цієї ціною стали життя багатьох патріотів, вірних синів і доньок своєї землі та гідних громадян України, що увійшли в історію як Герої Небесної Сотні. Закликаю кожного сьогодні згадати ці імена, щоб їхній подвиг заради нашого майбутнього не був забутий, не стерся з архівів історії.

Наша боротьба триває до сьогодні. З початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року українська нація щохвилини доводить світові, що слова Гідність і Свобода навіки закарбовані в нашому генетичному коді. Українці незламні, вільні, нескорені. Так було, є і буде!

Вистояли на Майдані — переможемо у війні!

З повагою,

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора