Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ ГАЛУЗІ РАЙОНУ ВІДЗНАЧЕНО ВИСОКИМИ НАГОРОДАМИ

Дата: 20.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 209

Фото без описуНезважаючи на всі виклики сьогодення, харчова промисловість Кам’янець-Подільського району повністю забезпечує потребу населення в продуктах харчування та сприяє забезпеченню продовольчої безпеки не тільки на території району, а й в Україні загалом. Роботу наших підприємств харчової промисловості високо оцінили на вищому рівні: з нагоди Дня працівників харчової промисловості представники галузі удостоєні вітальних листів від Міністерства аграрної політики та продовольства України. Вітальні листи за підписом Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського надійшли на адресу підприємців Стороженка Володимира Григоровича, Крупельницького Андрія Анатолійовича, Ваната Андрія Петровича та Юр’єва Бориса Володимировича.

«Прийміть слова заслуженої  подяки за відданість справі, високий професіоналізм та щоденну наполегливу працю задля забезпечення продовольчої безпеки нашої країни! Щиро бажаю Вам подальших успіхів, міцного здоров’я, благополуччя, миру та добра!», — йдеться у вітанні.

Сьогодні перший заступник голови адміністрації Петро Мосендз і заступник голови адміністрації Юрій Завальнюк вручили адресатам вітальні листи та подарунки.

Також з нагоди Дня працівників харчової промисловості за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підвищення ефективності розвитку харчової і переробної промисловості області Почесними Грамотами Хмельницької обласної військової адміністрації нагороджено Масловського Руслана Миколайовича, голову фермерського господарства «Смотрич» (смт Смотрич), Білінського Володимира Романовича, директора виробничо-комерційної фірми «Пілігрім» (с.Чабанівка), Петровського Віктора Броніславовича, директора приватного підприємства «Хліб Поділля» (м.Кам’янець-Подільський).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора