Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАЯВА НА ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ СТАЦІОНАРНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ДЛЯ ТОВ "НАУКОВО-ТЕХНІЧНИЙ КОМПЛЕКС "ЗАВОД ТОЧНОЇ МЕХАНІКИ"

Дата: 29.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 321

Фото без описуТОВ «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» має намір отримати у встановленому порядку Дозвіл на викиди забруднюючих речовин (ЗР) в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів, які знаходяться за адресою: м.Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, буд.27.

Викиди забруднюючих речовин утворюються під час спалювання деревини. Джерелами утворення ЗР є два котла ATON КСТ потужністю 400 кВт та 750 кВт.

При повному навантаженні, від устаткування підприємства в атмосферу виділяються наступні забруднюючі речовини: речовини у вигляді твердих суспендованих частинок недиференційованих за складом, оксид вуглецю, метан, діоксид азоту, оксид азоту (I), діоксид вуглецю, НМЛОС.

Усі зауваження та пропозиції можуть направлятися на протязі 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення до Кам’янець-Подільської районної державної (військової) адміністрації за адресою: 32301, Хмельницька область, м.Кам’янець-Подільський, вул. Троїцька, 4.

Тел: (03849) 9-12-61.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора