Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАЯВА НА ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ НА ВИКИДИ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН В АТМОСФЕРНЕ ПОВІТРЯ СТАЦІОНАРНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ДЛЯ ТОВ "УКРЛЕД"

Дата: 20.09.2022 11:13
Кількість переглядів: 268

Фото без описуТовариство з обмеженою відповідальністю «УКРЛЕД» (ТОВ «УКРЛЕД»), що розміщується  за адресою: Україна, 32307, Хмельницька область, м.Кам’янець-Подільський, вул.Індустріальна, 3Г, має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

ТОВ «УКРЛЕД» спеціалізується на виробництві алюмінієвих циліндричних злитків. Річний обсяг продукції, що випускається: алюмінієві циліндричні злитки — 2670 тонн.

ТОВ «УКРЛЕД» відноситься до ІІ групи за ступенем впливу на стан забруднення атмосферного повітря.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря здійснюється 5 стаціонарними джерелами. Річна потужність викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря становить 16,01722 т.

Основні забруднюючі речовини, які викидаються в атмосферне повітря: оксид вуглецю та сірки діоксид.

З пропозиціями, зауваженнями та зверненнями громадських організацій та окремих громадян стосовно отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для ТОВ «УКРЛЕД» можна звертатися до:

- Кам’янецьПодільської районної державної (військової)  адміністрації за адресою: 32301, Хмельницька область, м.Кам’янецьПодільський, вул. Троїцька, 4, тел.: (03849) 9-12-61, електронна адреса: zvrda@ukr.net

- Хмельницької обласної державної (військової) адміністрації за адресою: 29005, м.Хмельницький, майдан Незалежності, 2, Будинок рад, тел.: (0382) 7650-24, електронна адреса: regadm@admkm.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора