Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗА ПЕРІОД СІЧЕНЬ-СЕРПЕНЬ 2022 РОКУ АУДИТОРИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ ВІДШКОДУВАННЯ ВТРАТ НА СУМУ ПОНАД 13 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Дата: 12.09.2022 13:42
Кількість переглядів: 205

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за січень–серпень 2022 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 134 млн грн, з них незаконних витрат майже 106 млн грн.
Загалом ужитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму майже 13 млн грн (з врахуванням відшкодування втрат матеріальних та фінансових ресурсів, виявлених у попередніх роках). Під час проведення заходів державного фінансового контролю виявлено факти неефективних управлінських дій та ризикових операцій, що призвели (можуть призвести) до упущених вигод (неотриманих доходів) та непродуктивних (зайвих) витрат на суму понад 125 млн грн.
Економічний ефект від реалізації пропозицій, наданих управлінням за результатами проведених державних фінансових аудитів, сягнув майже 11 млн грн. До суб’єктів господарювання, у яких виявлено порушення, застосовано 4 фінансові санкції. Аудиторами за порушення законодавства складено протоколів про адміністративні правопорушення на 16 посадових осіб.
Правоохоронними органами за переданими управлінням матеріалами контрольних заходів розпочато 10 досудових розслідувань, а також вручено 7 особам повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі за зверненнями правоохоронних органів працівники управління як залучені спеціалісти в 58 випадках надавали консультації в рамках відкритих кримінальних проваджень, за результатами проведення яких виявлено порушення, що призвели до втрат на суму 33,4 млн грн, і 11 особам вручено підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
Довідково. У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби.
Про випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна можна повідомляти за номерами:
(044) 425-80-30 – Державна аудиторська служба України;
(032) 255-39-46 – Західний офіс Держаудитслужби;
(0382) 76-57-56 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.
Про вчинки працівників органів Держаудитслужби, які мають ознаки корупційних дій, можна повідомляти за номерами:
(044) 485-17-62 – Державна аудиторська служба України;
(032) 260-31-70 – Західний офіс Держаудитслужби;
(0382) 65-81-22 – Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.
Розклад роботи Держаудитслужби:
початок роботи – о 8 годині;
перерва на обід – з 12 години до 12 години 45 хвилин;
закінчення робочого дня – о 17 годині з понеділка по четвер (о 15 годині 45 хвилин у п’ятницю).

Пресслужба Управління Західного офісу
Держаудитслужби в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора