Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В РАЙОННІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА НАРАДА ЩОДО ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 04.08.2022 14:25
Кількість переглядів: 281

Фото без описуСьогодні Кам’янець-Подільську районну військову адміністрацію з робочим візитом відвідала директорка Хмельницького обласного центру соціальних служб Тетяна Власюк. Перебуваючи на Кам’янеччині, пані Тетяна зустрілася із керівниками підрозділів районної військової адміністрації та Кам’янець-Подільської міської ради, до повноважень яких належать сфери фінансів, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення.  Участь у зустрічі взяв заступник голови районної військової адміністрації Юрій Завальнюк.

Під час спілкування учасники зібрання обговорили низку актуальних питань, пов’язаних з організацією надання соціальних послуг. Зокрема, йшлося про застосування принципів раннього втручання при наданні допомоги сім’ям з дітьми, забезпечення надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам, особам з числа вразливих груп населення та особам, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час зустрічі звернули увагу  й на особливості надання медичної допомоги та особливості влаштування до інтернатних закладів в умовах воєнного стану.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора