Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ВОЛОНТЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ПРАВООХОРОНЦЯМ

Дата: 04.08.2022 14:20
Кількість переглядів: 242

Фото без описуВ умовах повномасштабної війни правоохоронці разом із ЗСУ, рятувальниками, нацгвардійцями, працівниками Служби безпеки стають на захист країни, формуючи з іншими зазначеними службами потужний фронт, який кожного дня крок за кроком виборює перемогу. Поліція є важливою складовою у загальному механізмі забезпечення правопорядку та встановлення мирного життя  на українських територіях. І вона також потребує допомоги й підтримки.

Наш волонтерський рух не залишає це питання поза увагою. Днями волонтерка Олена Детцель передала для підрозділу особливого призначення Головного управління Фото без описуНаціональної поліції в Хмельницькій області метеостанцію.

При нагоді зазначимо, що пані Олена, як і її колега-волонтер Андрій Каспров, й раніше неодноразово підтримували наших правоохоронців. З метою визнання  важливості й цінності  тієї допомоги, яку волонтери Олена Детцель та Андрій Каспров надають правоохоронним органам регіону,   керівник поліції Хмельницької області  Руслан Герасимчук відзначив кам’янецьких волонтерів Подякою Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора