Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТРНОЇ ДОПОМОГИ — З НОВИМ КЕРІВНИКОМ. СТАНІСЛАВ РОСТЕЦЬКИЙ СКЛАВ ПОВНОВАЖЕННЯ ДИРЕКТОРА

Дата: 03.08.2022 09:12
Кількість переглядів: 390

Фото без описуЗ початку створення Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги в жителів району цей заклад асоціювався із його багаторічним керівником Станіславом Францовичем Ростецьким.

Днями Станіслав Францович склав повноваження директора Центру. Він і надалі працюватиме в галузі охорони здоров’я району, але вже як практикуючий лікар.

Перший заступник голови районної військової адміністрації Петро Мосендз, заступник голови Юрій Завальнюк, заступник голови районної ради Микола Жоган,  представники громад Кам’янеччини висловили Станіславу Францовичу щиру вдячність за багаторічну плідну діяльність в медичній сфері, високий професіоналізм та небайдужість, зібравшись вчора в залі засідань районної військової адміністрації.

Фото без описуКористуючись нагодою, Анатолій Тимчук, голова Староушицької селищної ради, яка сьогодні є балансоутримувачем районного Центру ПМСД, представив колегам нового керівника закладу. Ним став Володимир Мазур. До призначення на цю посаду Володимир Петрович займався підприємницькою діяльністю. За освітою він менеджер медичних закладів.

Як зазначив новопризначений керівник, першочерговим своїм завданням на посаді він вважає об’єднання зусиль усіх громад Кам’янеччини навколо якісного розвитку закладів первинної ланки медицини та загалом галузі охорони здоров’я в районі.

Тож бажаємо Володимиру Петровичу успіхів і професійних перемог та звершень задля здоров’я жителів нашого району й розвитку медичної галузі, а Станіславу Францовичу дякуємо за багаторічну сумлінну роботу на посаді керівника районного Центру ПМСД та беззаперечну вірність клятві Гіппократа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора