Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 19.06.2022 08:18
Кількість переглядів: 210

Шановні медичні працівники!

Від щирого серця вітаю всіх, хто стоїть на варті охорони здоров’я, з професійним святом – Днем медичного працівника!

Безсумнівно, немає в світі професії більш важливої та відповідальної. Події останніх років переконливо довели це. Коли кілька років тому увесь світ здригнувся від страшної епідемії COVID-19, медики виступили єдиним фронтом у боротьбі проти хвороби, забувши про власну безпеку та родину й дім. А починаючи з 24 лютого цього року, медичні працівники поряд із військовими стали на захист країни. Вони завжди там, де потрібні — рятують з-під обстрілів поранених, в нелюдських умовах проводять операції, під вогнем й ударами «Градів» доставляють пацієнтів до медичних закладів, надають допомогу в тилу.

Шановні медики! Ваша професійна діяльність варта щирого захоплення. Дякую за щоденні подвиги в ім’я людяності, добра й перемоги, професіоналізм і відданість справі.

Вічна пам’ять та доземний уклін тим медичним працівникам, які втратили життя внаслідок російської збройної агресії. Їхня велика жертовність назавжди залишиться в серцях не лише врятованих пацієнтів, а й всього нашого народу.

В день професійного свята бажаю всім, для кого служіння людству є сенсом життя, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, душевного спокою, радості та миру. Хай вдячність ваших пацієнтів надихає на нові перемоги на ниві охорони здоров’я.

Зі святом!

З повагою 

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора