Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ

Дата: 06.06.2022 09:30
Кількість переглядів: 190

Фото без описуШановні працівники

засобів масової інформації!

Свобода слова, вільна преса, право людей на достовірну об’єктивну  інформацію – це невід’ємні атрибути демократичного громадянського суспільства. Засоби масової інформації недарма називають четвертою гілкою влади, адже журналісти не лише висвітлюють події, а й значною мірою впливають на формування громадської думки та є потужним засобом комунікації між владою й громадянами.

Впродовж останніх трьох місяців журналістська спільнота виступає потужним інформаційним фронтом у боротьбі проти ворога. Журналісти не лише висвітлюють події війни в наших українських засобах масової інформації, а й доносять повну та достовірну інформацію до всього світу. Інколи жертвуючи при цьому власним життям.

Шановні журналісти, в день професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Творчого Вам горіння, невтомних пошуків, цікавих співрозмовників та сенсаційних матеріалів.

Нехай швидше настане той день, коли на всіх перших шпальтах газет і зі всіх телеекранів лунатиме та новина, на яку ми найбільше чекаємо, — новина про українську перемогу!

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора