Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ ПЕРСПЕКТИВ ТА РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ ЗА УЧАСТЮ РАДНИКА ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ОЛЬГИ ЛУГАЧ

Дата: 26.05.2022 14:45
Кількість переглядів: 224

Фото без описуУ зв’язку з повномасштабною війною, розв’язаною російською федерацією, перед територіальними  громадами, як органами місцевого самоврядування, постали нові виклики, продиктовані умовами збройної агресії та введенням військового стану на всій території України.

Що стосується громад нашого Кам’янець-Подільського району, які не перебувають в зоні проведення активних бойових дій, то для них актуальними наразі є питання забезпечення стабільної життєдіяльності громади в умовах військового стану, організація надання гуманітарної допомоги та розміщення й підтримка  внутрішньо переміщених осіб.

Обговоренню цих питань і був присвячений круглий стіл на тему: «Перспективи та напрямки розвитку громад у військовий час та організація співпраці органів державної Фото без описувлади, благодійних організацій та громад щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам». Спікером виступила  радник Прем’єр-міністра України Ольга Лугач. Участь у заході взяв начальник районної військової адміністрації Олександр Анур’єв.

Координація зусиль органів місцевого самоврядування та державної влади, громадських і благодійних організацій є важливим чинником досягнення позитивних результатів та забезпечення стабільної ситуації в суспільстві в умовах війни. Саме це твердження стало головним меседжем зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора