Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

Дата: 21.05.2022 10:28
Кількість переглядів: 191

Фото без описуШановні жителі району!

Наша країна завжди була частиною Європейської спільноти — географічно, ціннісно та ментально. І які б імперії не роздирали її територію впродовж довгої історії, українці все одно прагнули до європейського світу, допоки в 2013 році ці прагнення не сформувалися в чітку євроінтеграційну стратегію в розвитку країни. Сформувалися й окреслилися настільки, що українці готові були проливати кров за свої переконання. Революція Гідності стала першою із низки подій, які засвідчують, що Україна варта того, щоб зайняти своє місце  серед країн Європейської спільноти.  Сьогодні це визнає і Європа.

В День Європи ми дякуємо всім країнам ЄС за потужну підтримку й дієве партнерство — як на військовому, так і на гуманітарному фронтах. Ми дякуємо народам Європи та всього світу за їхні щирі слова, активні дії, спрямовані на допомогу українському народу та засудження країни-агресора. Це ще раз засвідчує, що Україна вже є частиною Європейського Союзу, хай навіть поки неофіційно.

Ми ще боремося за свій вибір, відстоюємо свою незалежність і право йти власним шляхом. І ми його здобудемо!  А потім працюватимемо, не покладаючи рук, щоб збудувати могутню сильну незалежну країну, якою вже захоплюється світ.

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора