Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА КАМ’ЯНЕЧЧИНУ ДОСТАВЛЕНО ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД ФРАНЦУЗЬКОГО ОСЕРЕДКУ ОРГАНІЗАЦІЇ "ПЛАСТ"

Дата: 11.05.2022 14:47
Кількість переглядів: 358

Фото без описуЄвропа продовжує активно підтримувати Україну в боротьбі з російськими окупантами. Одним із найважливіших напрямків цієї підтримки є надання гуманітарної допомоги.

Так, нещодавно в наш район надійшла  партія гуманітарної допомоги з Франції, від французького осередку організації «Пласт».  Забезпечив доставку вантажу волонтер Владислав Литвинов.

Медикаменти, що надійшли в складі гуманітарної допомоги, розподілені між закладами охорони здоров’я району. Так, начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв уже передав ліки та медичні засоби міському центру первинної медико-санітарної допомоги (директор Тетяна Кузняк) і багатопрофільній центральній районній лікарні Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради (директор Віталій Шевчук).

Щиро дякуємо членам французького осередку «Пласт» за допомогу. Вона є неоціненним вкладом у  підтримку України та важливим кроком для наближення нашої спільної перемоги. Адже перемога України в цій війні означатиме  й перемогу всього цивілізованого демократичного європейського суспільства.  

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора