Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

КАМ’ЯНЕЧЧИНА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНИЙ ВАНТАЖ З ІТАЛІЇ

Дата: 11.05.2022 13:50
Кількість переглядів: 496

Фото без опису Фото без опису

Війна об’єднала українців не лише всередині держави. Мільйони людей по всьому світу згуртувалися з метою надання допомоги нашій країні.

Днями на Кам’янеччину надійшов гуманітарний вантаж з Італії, від Фонду Ukraini in Maremma (м.Фолоніка), очолює який Вікторія Гончарук. Організували доставку волонтери Василь Хрущ, Олексій Хрущ, Олександр Распаркін і  Володимир Олійник, яким ми щиро вдячні за докладені зусилля та професійні дії.

В складі вантажу — продукти харчування, одяг, засоби гігієни, ковдри, інші речі щоденного вжитку.

Частину цієї допомоги буде передано для потреб військових частин Кам’янець-Подільського гарнізону, а частину, зокрема дитяче харчування й дитячий одяг, буде спрямовано в територіальні громади для забезпечення потреб дітей з категорії внутрішньо переміщених осіб.

Кам’янець-Подільська районна військова адміністрація висловлює ширу вдячність голові Фонду пані Вікторії та всім мешканцям Італії, котрі долучилися до збору гуманітарної допомоги. Цінуємо Вашу підтримку й небайдужість. Усвідомлення того, що сьогодні увесь цивілізований світ стоїть на боці України, додає сил для боротьби з ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора