Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ШАНОВНІ УКРАЇНСЬКІ МАТЕРІ!

Дата: 08.05.2022 10:15
Кількість переглядів: 238

Шановні українські матері!

Сьогодні замість традиційних вітань та побажань з нагоди свята хочу висловити Вам слова підтримки і вдячності.

Розумію ту біль, яка починаючи з 24 лютого поселилася в серці кожної матері. Поділяю  Ваш страх не лише за власних дітей, а й за усіх дітей України — які народжуються в сховищах, місяцями не бачать сонця, ховаючись від обстрілів, і також тих, які тримають в руках зброю.

Переконаний, в тому, що сьогодні наш народ дає гідну відсіч ворогові, є величезна заслуга кожної української матері, яка разом із ніжністю та турботою вкладає в серця дітей і любов до своєї землі, разом із материнським молоком передає одвічне прагнення українців до свободи, силу й міць предків.

Дорогі матері, дякую Вам за Ваші молитви, терпіння, силу і віру. За те, що незважаючи на обставини й забуваючи про себе, Ви даруєте нове життя, піклуєтеся про дітей, оберігаєте та захищаєте їх, тим самим заявляючи на весь світ, що Україна житиме наперекір усьому!

Висловлюю щирі співчуття тим матерям, які в результаті російської військової агресії втратили своїх дітей. Поділяю Ваше горе і вірю, що ворог понесе справедливу кару за все.

Божого благословення та захисту Вам і всім дітям нашої України!

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,  

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора