Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА АНУР’ЄВА З НАГОДИ РІЧНИЦІ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 26.04.2022 12:12
Кількість переглядів: 270

Фото без описуШановні жителі району,

ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, всі ті, кого так чи інакше  зачепила Чорнобильська  трагедія!

Ось уже 36 років Чорнобиль є символом глобальної соціально-екологічної катастрофи, спричиненої вибухом на атомній електростанції. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю людських жертв, так і за масштабами економічних збитків. 

В той же час Чорнобиль є символом  незламної волі та відваги багатьох тисяч ліквідаторів, які стали на бій із невидимим ворогом. Їхній подвиг назавжди закарбувався в суспільній пам’яті, а їхня жертовність, впевнений, є гідним прикладом для  тих, хто вже в 2022 році забезпечував стабільну роботу Чорнобильської АЕС під прицілами автоматів  загарбників, які, на жаль, так і не засвоїли трагічних уроків 1986 року.

Шановні ліквідатори! Висловлюю Вам щиру вдячність та засвідчую свою шану за героїзм і самовідданість при ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Бажаю Вам здоров’я, добробуту, радості і, найголовніше, миру. Щоб наше українське небо нарешті стало чистим і спокійним, перестали лунати постріли та артилерійські залпи. І щоб більше ніколи жодна техногенна катастрофа не пронеслася над нашою прекрасною землею.

Вічна пам’ять та доземний уклін тим, хто загинув під час ліквідації наслідків аварії або, втративши здоров’я внаслідок опромінення, завчасно пішов з життя. Пам’ятаємо всіх і кожного…

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора