Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА АНУР’ЄВА З ВЕЛИКОДНЕМ

Дата: 24.04.2022 09:01
Кількість переглядів: 292

Фото без описуШановні жителі

Кам’янець-Подільського району!

Прийміть щирі вітання зі світлим святом Воскресіння Христового.

Цього року українці відзначають Великдень під звуки сирен, вибухів, артилерійських залпів, зі сльозами на очах, але з вірою в серці. Хтось далеко від дому, хтось зі зброєю в руках в окопах, хтось гасячи пожежі й     розбираючи завали, хтось рятуючи життя, хтось збираючи й доставляючи  гуманітарну допомогу, а хтось у підвалах, стоячи на колінах у молитві. Але всіх нас у це свято Воскресіння Господнього об’єднує одне — прагнення миру на рідній землі та віра в Божий захист для України.

Я дякую кожному українському солдатові за те, що сьогодні, як і багато років поспіль, ми маємо змогу вшанувати найбільше диво від початку світу — Воскресіння Господнє.  Вірю, що завдяки зусиллям нашого війська, волонтерів, всіх українців, які зараз моляться за Україну, ми так само всі разом відзначатимемо день відродження нашого народу, його перемогу.

У світле свято Великодня бажаю всім миру, добра, благополуччя та Божого благословення.  Хай відійдуть в минуле всі негаразди, а майбутнє буде радісним та щасливим.

Христос Воскрес!

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора