Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ГАМАЛІЙ ПРО БЕЗПЕКОВУ СИТУАЦІЮ В ОБЛАСТІ СТАНОМ НА 11 КВІТНЯ

Дата: 11.04.2022 14:21
Кількість переглядів: 312

Фото без описуПро ситуацію в області станом на 11 квітня розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. 47 день війни. Ситуація в області стабільна та контрольована. Поки наші військові гідно боронять країну від окупанта, Хмельниччина тримає тил на економічному, гуманітарному та інформаційному фронтах.

Головні тези:

 - Станом на сьогодні в області проживає більше 137 тис внутрішньо переміщених осіб.

 - Урядом до 30 квітня подовжено термін подання заяви для отримання допомоги вимушеним переселенцям, а це 2 тис. грн. для дорослих та 3 тис грн. на дитину.

 -  За вихідні на Хмельниччині поліцією складено 15 протоколів за керування транспортом у нетверезому стані. Усі водії понесуть покарання, а їхні авто вилучатимуться для потреб Збройних сил України.

 - Цьогоріч замість ЗНО буде складатись національний мультипредметний іспит з трьох предметів: українська мова, математика та історія. Наразі продовжено реєстрацію на участь у іспиті до 19 квітня. Попередньо визначено, що в Хмельницькій області буде функціонувати 11 майданчиків для складання тесту. По 3 у містах Кам’янець – Подільський та Шепетівка та 5 у місті Хмельницький. Іспит буде проводитися з 01 по 11 липня.

- З 15 квітня комендантська година в області діятиме з 23.00 до 5.00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора