Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ПЛЕНАРНОМУ ЗАСІДАННІ ЧОТИРНАДЦЯТОЇ (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ЩОДО ФОРМУВАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

Дата: 22.02.2022 15:43
Кількість переглядів: 485

Фото без опису22 лютого відбулося пленарне засідання чотирнадцятої (позачергової) сесії Кам’янець-Подільської районної ради VIII скликання, в якому взяв участь голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Розпочали засідання із обговорення питань, що стосуються формування в  районі підрозділу територіальної оборони.

На розгляд депутатів було винесено питання про районну Програму «Територіальна оборона на 2022-2024 роки». З основними тезами Програми депутатів ознайомив голова районної державної адміністрації Олександр Анур’єв. Під час виступу Олександр Вячеславович наголосив на тому, що сьогодні основне завдання — налагодження дієвої системи територіальної оборони. На даному етапі відбувається комплектування резерву батальйону тероборони.

— Під час виконання завдань щодо створення батальйону територіальної оборони не слід забувати, що це збройні формування, які належать до структури Збройних Сил України, — акцентував увагу Олександр Вячеславович, — тому все має виконуватися чітко з дотриманням букви закону.

Фото без описуДотичним до попереднього було питання про районну програму сприяння роботі Кам’янець-Подільського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо перевезення громадян, які направляються для проходження строкової військової служби, військової служби за контрактом та проходження навчальних зборів  в оперативному резерві у Збройні Сили в 2022 році.

Своїм рішенням депутати підтримали обидві програми, а під час розгляду питання про внесення змін до районного бюджету Кам’янець-Подільського району на 2022 рік погодили виділення 90 тисяч гривень на підтримку районної програми сприяння роботі Кам’янець-Подільського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора