Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОДИНИ 39 ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОТРИМАЛИ КЛЮЧІ ВІД КВАРТИР У НОВОЗБУДОВАНОМУ БУДИНКУ В КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ

Дата: 18.02.2022 23:00
Кількість переглядів: 497

Cьогодні  39 родин військовослужбовців отримали ключі від квартир у новозбудованому будинку в місті Кам‘янець-Подільський. Розділити радість з новоселами завітали голова Хмельницької обласної державної дміністрації Сергій Гамалій, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації  Олександр Анур’єв, командир військової частини А 2641, полковник Володимир Родіков.

Будинок для військових збудовано за державні кошти згідно програми Міністерства оборони України, тож відтепер власниками 19 квартир стали військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, а ще 20 квартир будуть у службовому користуванні захисників держави.

Як зазначає Президент України Володимир Зеленський, турбота та підтримка для наших військових має бути постійною. Наразі приймаються важливі рішення щодо зміцнення обороноздатності держави, збільшується фінансове забезпечення військовослужбовців на 30%. Варто зазначити, що нашу державу підтримують на дипломатичному рівні шляхом надання дружніми країнами військової допомоги для Збройних Сил України.

Вручаючи ключі та сертифікати власникам квартир, Сергій Гамалій подякував їм за сумлінну службу, вірність присязі та безцінний бойовий досвід.

«Завдяки вашій відвазі ми живемо під мирним небом, розміновано сотні гектар територій. Ви захищаєте рідну Україну від посягань на її незалежність, територіальну цілісність та недоторканість»,- зазначив очільник області й побажав захисникам тепла, веселого дитячого сміху в кожній кімнаті, сімейного затишку, впевненості у завтрашньому дні та сили для захисту Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора