Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ В АФГАНІСТАНІ, ЧЛЕНИ СІМЕЙ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ! ШАНОВНІ УЧАСНИКИ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ!

Дата: 15.02.2022 11:08
Кількість переглядів: 589

Фото без описуСьогодні в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-а річниця виведення військ з Афганістану.

В цей день Україна вшановує  всіх військовослужбовців, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

Подвиг українських миротворців є гідним прикладом для сучасних поколінь військових, яким  сьогодні доводиться захищати кордони рідної крани, а їхній досвід, напрацьований десятиліттями, є неоціненним в теперішніх військових реаліях.

На жаль, інколи цей досвід напрацьовувався занадто дорогою ціною. Не всі українські військові повернулися до своїх сімей. Вічна пам’ять та вічна шана тим, хто загинув, виконуючи свій військовий обов’язок до кінця.

Шановні ветерани війни в Афганістані, шановні учасники бойових дій на території інших держав, щиро бажаю Вам і Вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя! Хай любов і підтримка рідних додає Вам наснаги, а небо над Вами та Україною нарешті стане мирним.

Честь і слава Вам, шановні воїни-інтернаціоналісти!

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора