Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЩОДО ЗАХОДІВ ПРОФІЛАКТИКИ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

Дата: 09.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 430

1 лютого 2022 року у форматі Zoom-конференції відбулася нарада під керівництвом Першого заступника Міністерства аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького щодо питання профілактики отруєнь бджіл. На нараді обговорювалися вимоги законодавства щодо застосування засобів захисту рослин та необхідності завчасного повідомлення про їх планове використання й основні причини отруєння бджіл, заходи щодо профілактики їх загибелі, а також механізми установлення факту отруєння бджіл.

До обговорення питань запрошено представників Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства економіки України, Національної поліції України та її територіальних органів, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, структурних підрозділів обласних державних адміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку та членів робочої групи з питань розвитку бджільництва.

За підсумками наради, з метою ознайомлення та врахування в роботі, надаємо рекомендаційні матеріали Міністра аграрної політики та продовольства України.

Алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин 

Пам'ятка для фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які застосовують засоби захисту рослин

Пам'ятка для органів місцевого самоврядування

Презентація "Заходи щодо профілактики отруєння бджіл" 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора