Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РАМКАХ ПРОЕКТУ "НОУТБУК — КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ" СІМ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД РАЙОНУ ОТРИМАЛИ СЕРТИФІКАТИ НА НОУТБУКИ

Дата: 15.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 543

З метою реалізації ініціативи Президента України Володимира Зеленського Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України втілюється в життя проект «Ноутбук — кожному вчителю». Його головна мета — полегшити педагогам організацію освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, осучаснити його відповідно до процесів діджиталізації та цифровізації, а також зробити процес отримання знань більш доступним для здобувачів освіти.

На забезпечення педагогів технікою  з держбюджету  виділено 980 мільйонів гривень. Хмельницька область на ці цілі отримала державну субвенцію в розмірі 32 мільйонів 615 тисяч гривень.

Сьогодні заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв вручив сертифікати на комп’ютерну техніку представникам 7 територіальних громад району.  

— Відповідно до проекту «Ноутбук — кожному вчителю» Хмельниччина отримала першу частину ноутбуків, — зазначив Володимир Юр’єв. — Сьогодні освітянський процес зазнає чималих змін. Це і дистанційна форма навчання, і оптимізація процесу освіти. Але якість послуг при цьому в жодному разі не повинна страждати. Переконаний, що наявність ноутбука в кожного вчителя додасть ефективності в роботі. Це можливість підняти власний фаховий рівень педагога, отримувати інформацію з різних джерел, комунікувати з усім світом і таким чином переймати досвід. Всі ці складові не лише дозволять вчителю краще формувати програму, а й прискорять процес діджиталізації навчання.  

Так, 216 ноутбуків передано для потреб педагогів Кам’янець-Подільської територіальної громади, 4 — Гуменецької сільської, 48 — Дунаєвецької міської, 6 — Новодунаєвецької селищної, 13 — Новоушицької селищної, 8 — Смотрицької селищної, 18 ноутбуків отримали освітяни Чемеровецької селищної територіальної громади. Загалом освітянам Кам’янеччини передано 313 ноутбуків.

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора