Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У КОНКУРСІ НА КРАЩУ СОЦІАЛЬНУ ІНІЦІАТИВУ "БУДУЄМО КРАЇНУ БЕЗ БАР’ЄРІВ РАЗОМ!"

Дата: 10.12.2021 11:24
Кількість переглядів: 443

У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в бік якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Міністерство соціальної політики України  має на меті створити платформу, де були б зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.

На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 року №883-р, Міністерство соціальної політики оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проект/ініціативу.

Метою даного проекту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами, громадськими та релігійними організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права і прав людини.

Запрошуємо до участі шляхом заповнення відповідних аплікаційних форм та до 7 лютого 2022 року надсилання їх на адресу initiate_msp@ukr.net

За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора