Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОГО КОНКУРСУ ДЛЯ МОЛОДІ

Дата: 26.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 339

У жовтні – листопаді 2021 року в рамках профорієнтаційного проекту для молоді «Успішна молодь - успішна громада!» Хмельницькою обласною службою зайнятості проводився заочний конкурс комп'ютерних презентацій  «Фарватер PROFI» серед  учнів 9-10 класів закладів загальної середньої освіти та здобувачів освіти закладів професійно-технічної освіти Хмельницької області. Конкурс було організовано за сприяння  Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА.          

 За умовами конкурсу, презентація «Фарватер PROFI» повинна була висвітлити важливі етапи особистісного та професійного становлення, розвитку професійної чи творчої кар’єри відомої особистості міста/села/громади. Після відбірного етапу у закладах освіти, до місцевих філій та центрів зайнятості було подано 108 робіт, з них 39 найкращих – вибороли  право участі у фіналі конкурсу.

На фіналі було представлено 16 презентацій від закладів  професійно-технічної освіти та 23 - від закладів загальної середньої освіти.  Роботи учасників  розкривають  нам цікаві моменти життя та професійні досягнення різних особистостей: депутатів, освітян (керівників, викладачів, майстрів виробничого навчання), лікарів, керівників  успішних підприємств та компаній, бізнесменів, знаних на Хмельниччині та в Україні шеф-кухарів, пекарів, спортсменів,  артистів,  письменників, журналістів тощо.

Оцінювали роботи у фіналі представники Хмельницького обласного центру зайнятості, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницького обласного науково-методичного центру профтехосвіти та підвищення кваліфікації ІПП, Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Переможцями конкурсу стали:

- в номінації «Загальна середня освіта» - Ороховський Ярослав (Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст. №3);

- в номінації «Професійно-технічна освіта» - Шевчук Діана (ДПНТЗ «Красилівський професійний ліцей»).

Почесне 2 місце посіли Сотник Анастасія (Нетішинська ЗОШ І-ІІІ ст. №2) та Віконський Олександр (ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей»).

На 3 місці - Романюк Катерина (Ямпільський ліцей), Вальков Максим (Григорівська ЗОШ І-ІІІ ст. Старокостянтинівської ТГ), Назарук Богдан (Нетішинський професійний ліцей), Вершута Юлія (ДНЗ «Деражнянський  центр професійної освіти»).

Вітаємо переможців!

Подібні конкурси допомагають молоді усвідомлено підходити до побудови власного професійного плану, оцінити свої можливості та амбіції, зрозуміти, що високим досягненням  зазвичай передує нелегка і наполеглива праця. Реалізація таких проєктів для молоді вже стала доброю традицією, яку в новому 2022 році служба зайнятості Хмельниччини обов’язково продовжуватиме.

Відділ інформаційної роботи,

Хмельницький обласний центр зайнятості,

пров. Шевченка,10, м.Хмельницький, Україна, 29000,  

тел: +38(0382) 65-74-18,76-46-42,  khm-ocz@kmocz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора