Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 19.11.2021 15:49
Кількість переглядів: 705

Фото без описуШановні працівники аграрної галузі району!

Прийміть найщиріші вітання  з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Споконвіків наш Кам’янець-Подільський район є аграрним краєм, багатим на працьовитих, добрих та щирих людей, які люблять свою землю понад усе. Адже мало просто кинути зернину в землю. Для того, аби вона проросла щедрим врожаєм, потрібно вкласти душу та завзяту енергію натруджених рук.

Відзначення Дня працівників сільського господарства — це визнання на державному рівні важкої праці аграріїв, вшанування людей, які забезпечують державу та її громадян найважливішим — хлібом.

З нагоди свята дякую всім, хто присвятив своє життя праці біля землі, як працівникам підприємств аграрної галузі, так і трудівникам села, котрі з раннього ранку й до пізньої ночі працюють заради добробуту своїх родин. Дякую за Вашу дбайливість, мудрість, життєвий досвід, який  передається від покоління до покоління. Завдяки цьому зберігається наша давня українська хліборобська традиція.

Добра й благополуччя Вам, шановні працівники сільського господарства, міцного здоров’я, радості, успіхів та сімейної злагоди.

Хай щедро колосяться Ваші ниви, а природні стихії обходять їх стороною. І хай у кожному домі буде хліб — символ стабільності й процвітання.

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора