Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАПРАЦЮВАЛИ ЧОТИРИ ПУНКТИ КОМАНДИ ПІДТРИМКИ ДІЇ — У КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ, ДУНАЇВЦЯХ, ЧЕМЕРІВЦЯХ ТА НОВІЙ УШИЦІ

Дата: 11.11.2021 12:18
Кількість переглядів: 536

Фото без описуЗ метою допомоги населенню щодо генерації СOVID-сертифікатів у застосунку Дія чи на порталі Дія команда Міністерства цифрової трансформації України  спільно з регіональними командами цифровізації України організувала роботу пунктів допомоги з отримання СOVID-сертифікатів.

Якщо у вас виникли труднощі з отриманням СOVID-сертифіката в застосунку чи на порталі Дія, Команда підтримки Дії допоможе та навчить вас генерувати його. Команда підтримки Дії може:

— розповісти про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання;

— проконсультувати або допомогти подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія;

— підкаже, куди звернутись і які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема на боці лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення);

— визначити помилку генерування сертифіката;

— розкаже, що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з пів року до 365 днів;

— допомогти увійти на портал Дія;

—допомогти з отриманням КЕП для входу на портал Дія.

Проте потрібно розуміти, що СOVID-сертифікат згенерується лише у випадку, якщо дані про курс вакцинації внесено в Електронну систему охорони здоров’я. Якщо у вас виникли проблеми із персональними або медичними даними, їх вам допоможуть вирішити лише лікарі. Команда підтримки Дії зможе надати допомогу лише в тому випадку, якщо це технічна сторона проблеми.

Важливо також оновити застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (версія 3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android).

У Кам’янець-Подільському районі працює чотири пункти Команди підтримки Дії — в Кам’янці-Подільському, Дунаївцях, Чемерівцях та Новій Ушиці.

У Кам’янці-Подільському пункт Команди підтримки Дії розташовується в приміщенні міської ради за адресою: майдан Відродження,1  (понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:15, субота, неділя – вихідний).

У Чемерівцях пункт Команди підтримки Дії знаходиться в центрі надання адміністративних послуг Чемеровецької селищної ради за адресою: вул.Центральна,40  (понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:00, субота з 8:00-12:00, неділя – вихідний).

У Дунаївцях  пункт Команди підтримки Дії знаходиться в приміщенні Дунаєвецької міської ради за адресою: вул.Шевченка, 50 (понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:15, субота, неділя – вихідний).

У Новій Ушиці пункт Команди підтримки Дії знаходиться в  центрі надання адміністративних послуг Новоушицької селищної ради за адресою: вул.Подільська, 12 (понеділок — п’ятниця з 8:00 до 17:00, субота, неділя – вихідний).

Також, якщо у вас виникли запитання про те, як отримати COVID-сертифікат у Дії, ви можете звернутися онлайн до служби підтримки, яка оперативно відповість на запитання та допоможе з генеруванням сертифікатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора