Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

9 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 09.11.2021 08:20
Кількість переглядів: 386

Фото без описуШановні працівники культури

та майстри народного мистецтва!

Щиро вітаю Вас з професійним святом.

Наша Кам’янецька земля багата на талановитих, обдарованих Божою іскрою людей. Далеко за межами нашого району, та й області, відомі творчі музичні колективи Кам’янеччини, народні аматорські ансамблі, театральні колективи та представники народного мистецтва, які постійно беруть участь у всеукраїнських та міжнародних виставках. А скільки неординарних, завзятих та закоханих у свою справу професіоналів розвивають культуру на місцях, збирають та примножують українські, зокрема подільські, традиції, звичаї й обряди, зберігаючи ці знання для майбутніх поколінь! Це і директори сільських Будинків культури, і бібліотекарі, і аматори сцени — всіх і не перелічити.

Щиро дякую кожному з Вас за Вашу велику працю, за те, що незважаючи на проблеми та виклики, даруєте людям радість, миті прекрасного, надихаєте й вселяєте віру в майбутнє.

З нагоди свята бажаю Вам міцного здоров’я, душевної злагоди та натхнення в роботі. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, реалізуються творчі ініціативи та нові культурні проекти.

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях, а  кожен день життя буде світлим, сонячним та сповненим радістю.

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора