Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

3 ЛИСТОПАДА — ДЕНЬ ІНЖЕНЕРНИХ ВІЙСЬК УКРАЇНИ

Дата: 03.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 800

Фото без описуШановні воїни-інженери,

працівники Збройних Сил України та ветерани інженерних військ!

Вітаю Вас з професійним святом — Днем інженерних військ!

Інженерні війська — рушійна сила армії. Вони здійснюють складні розмінування, знешкоджуючи велику кількість вибухонебезпечних предметів,  проводять інженерну розвідку місцевості, наводять понтонні переправи і мости, займаються обладнанням бойових позицій і районів зосередження військ, а після завершення бойових дій відбудовують інфраструктуру.

Українські військові інженери з гідністю виконують бойові завдання. Їхня професійна майстерність високо оцінена міжнародною військовою спільнотою.

Шановні військові інженери! Дякую вам за вірність військовому обов’язку, мужність, сумлінну, самовіддану службу, відданість бойовому братерству та вагомий внесок у підвищення престижу Збройних Сил України.

Сьогодні також хочу згадати і вшанувати подвиг тих воїнів-інженерів та саперів, які віддали життя за мир і спокій на рідній землі. Вічна пам’ять та вічна слава загиблим героям!

З нагоди професійного свята бажаю Вам добробуту, сімейної злагоди, любові та міцного здоров’я. Нових Вам перемог та звершень у справі служіння українському народу.

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора