Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ГАМАЛІЙ ПРЕДСТАВИВ КОЛЕКТИВУ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ "ПОДІЛЬСЬКІ ТОВТРИ" НОВОПРИЗНАЧЕНОГО ДИРЕКТОРА РУСЛАНА ЯКУБАША

Дата: 12.10.2021 09:48
Кількість переглядів: 416

11 жовтня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій представив колективу Національного природного парку «Подільські Товтри» новопризначеного директора Руслана Якубаша. Участь у представленні також  взяли заступник голови Хмельницької ОДА Володимир Білик та  голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв.

Звертаючись до колективу Сергій Вячеславович зазначив, що Національний природний парк «Подільські Товтри» є перлиною не лише нашого краю, а й усієї України. Збереження та відтворення цієї заповідної зони — головне завдання керівника та колективу установи. Досвід Руслана  Анатолійовича у природоохоронній справі якраз і буде дуже корисним при виконанні цього завдання, адже до призначення він обіймав посаду начальника управління заповідної справи, екологічної мережі, природних ресурсів та зв'язків з громадськістю департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації.

Руслан Анатолійович у свою чергу пообіцяв докласти максимум зусиль для розвитку та збереження природних багатств регіону й вирішення існуючих проблемних питань, закликавши до співпраці районну державну адміністрацію, правоохоронні органи, інші установи та організації, що діють на території району.   Він також  висловив сподівання  на розуміння й підтримку колективу, який очолив.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора