Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 05.10.2021 11:58
Кількість переглядів: 762

Фото без описуСпільними зусиллями Мінекономіки  та  Держпраці запущено  електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

Наразі електронна послуга щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці вже доступна в Управлінні Держпраці у Хмельницькій області. Для того, щоб отримати послугу, необхідно зареєструватися на Порталі електронних сервісів Мінекономіки та замовити послугу через персональний кабінет.

Декларація подається за місцезнаходженням юридичної особи або фізичної особи - підприємця не пізніше ніж за п'ять робочих днів до початку виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Форми, зразки заяв та декларацій можна знайти на головній сторінці сайту Управління  (http://km.dsp.gov.ua/) за посиланням  http://km.dsp.gov.ua/deklaracya-vdpovdnost-vimogam-zakonodavstva-z-pita/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора