Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

27 ВЕРЕСНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ

Дата: 27.09.2021 12:43
Кількість переглядів: 398

Фото без описуШановні працівники туристичної галузі та всі ті, кого ваблять близькі й далекі мандри й активний відпочинок!

Відзначення Всесвітнього дня туризму об’єднує широке коло людей — це і працівники туристичної сфери, і підприємці, і спеціалісти, які працюють на туристичних об’єктах, і просто любителі подорожувати та відкривати для себе світ.

Туристична галузь виконує багато функцій — сприяє пожвавленню регіональних, міжнародних обмінів та людських контактів, робить свій важливий вклад у розвиток економіки, дарує нові емоції та яскраві враження людям.

Наш край завжди був і залишається туристичною перлиною України. Історичні пам’ятки Кам’янеччини, її чудові природні ландшафти приваблюють туристів не лише в межах країни, а й з-за кордону. І з року в рік туристична галузь нашого району лише розвивається. З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму висловлюю своє щире захоплення натхненною працею тих енергійних, креативних та цілеспрямованих людей, які працюють над розвитком туристичного потенціалу нашого краю, створюючи нові локації та генеруючи нові ідеї.

Зичу Вам, шановні працівники галузі,  успіхів у всіх справах і починаннях, натхнення, творчого горіння та ентузіазму. Нехай ваша праця приносить людям радість, а вам — задоволення від щирих усмішок тих, для кого працюєте.

Цікавих зустрічей, нових відкриттів, незабутніх вражень усім!

З повагою

Олександр АНУР’ЄВ,

голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора