Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГОЛОВА РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР АНУР’ЄВ ПРИВІТАВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ РЯТУВАЛЬНИКІВ КАМ’ЯНЕЧЧИНИ

Дата: 17.09.2021 15:28
Кількість переглядів: 337

Фото без описуСьогодні, 17 вересня, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня рятівника.

Вітаючи надзвичайників району зі святом, Олександр Вячеславович візначив їхню високу професійну підготовку і вміння в найкоротші терміни реагувати на будь-яку надзвичайну ситуацію. Він також подякував рятівникам за їхні щоденні подвиги, завдяки чому жителі району можуть почувати себе спокійно та у безпеці.

— День рятівника — це не лише професійне свято працівників служби цивільного захисту, — відзначив Олександр Анур’єв, — Це всенародне свято, адже від вашого професійного виконання службових обов’язків залежить безпека кожного з нас. Ваші будні сповнені надзвичайних ситуацій, різного роду аварій та катаклізмів, але незважаючи ні на що ви з честю та гідністю несете горде звання рятівника. Тож у день професійного свята щиро зичу вам, щоб ваші чергування були спокійними, а тривоги — лише навчальними.

Голова адміністрації вручив Почесні Грамоти  районної державної адміністрації кращим рятувальникам району.

З нагоди свята Подякою Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в сфері захисту населення від надзвичайних ситуацій нагороджено й самого Олександра Анур’єва. Відзнаку йому вручив начальник Кам’янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту Віталій Мельник.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора