Кам'янець-Подільська районна державна адміністрація
Хмельницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЙКРАЩІ ВІТАННЯ СПОРТСМЕНАМ, ТРЕНЕРАМ І ВСІМ ПРИХИЛЬНИКАМ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ

Дата: 10.09.2021 17:28
Кількість переглядів: 781

Фото без описуСпорт та фізична активність є невід’ємною частиною формування здорового суспільства.

Фізична   культура   як   складова   загальної   культури є важливим    чинником   здорового   способу   життя,   профілактики захворювань,   організації   змістовного   дозвілля,    формування гуманістичних   цінностей   та   створення   умов  для  всебічного гармонійного розвитку людини. Заняття ж спортом не лише сприяють  досягненню  фізичної  та  духовної  досконалості людини,  виявленню  резервних  можливостей  організму, а й відіграють значну роль у формуванні патріотичних  почуттів, особливо у підростаючого покоління.

Сьогодні держава всіляко сприяє підтримці та розвитку фізкультури і спорту, а також реалізовує заходи,  спрямовані  подальше вдосконалення цих напрямків.

Фото без описуОдним із аспектів підтримки фізкультури і спорту є визнання того великого внеску, який роблять в розвиток спортивного життя регіону спортсмени, їхні тренери, вчителі фізичного виховання в загальноосвітніх школах, меценати.

Кам’янець-Подільський район багатий як на талановитих спортсменів, які прославляють наш край не тільки в Україні, а й за її межами, так і на не менш талановитих тренерів та викладачів, а також на людей, які просто люблять спорт та намагаються його підтримувати.

З метою належного відзначення жителів нашого району, які пов’язали своє життя із Фото без описуфізкультурою та спортом та мають вагомі досягнення в галузі, напередодні  Дня фізичної культури і спорту в Кам’янець-Подільській районній державній адміністрації відбулося урочисте засідання.

Спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури та всіх прихильників здорового способу життя привітав голова райдержадміністрації Олександр Анур’єв.

Олександр Вячеславович подякував усім за те, що власним прикладом спонукають оточуючих до занять фізичною культурою та спортом і вручив Почесні Грамоти районної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі та високі спортивні результати.

Також присутніх привітав заступник голови Кам’янець-Подільської районної ради Микола Жоган, вручивши окремим представникам галузі Почесні Грамоти Кам’янець-Подільської районної ради.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора